Antena Căutare

A fost o „Cădere Liberă” perfectă. Beatrice și Monica au arătat că dragostea între o mamă și fetița ei, precum și dorința de a depăși orice obstacol asigură un start perfect

Le-a fost dat să lupte împreună încă din prima clipă de viață a Monicăi, fetița diagnosticată cu autism. Chiar dacă destinul le-a oferit  multe obstacole, cele două Eve nu s-au lăsat vreodată învinse.  În fața Marelui Zid, emoțiile nu au lipsit, dar cele două - mamă și fiică - au scos-o la capăt cu bine după prima probă.

Le-a fost dat să lupte împreună încă din prima clipă de viață a Monicăi, fetița diagnosticată cu autism. Chiar dacă destinul le-a oferit multe obstacole, cele două Eve nu s-au lăsat vreodată învinse. În fața Marelui Zid, emoțiile nu au lipsit, dar cele două - mamă și fiică - au scos-o la capăt cu bine după prima probă.

„Căderea liberă” îți poate oferi moralul de care ai nevoie înainte de intrarea în camera de izolare, iar Beatrice și Monica par două femei de fier. 17716 RON după nici un sfert de oră. Nu-i așa că e grozav?

Totul a mers perfect în prima rundă a răspunsului, însă greul abia acum începe pentru că cele două au fost separate, iar Beatrice a intrat în camera izolată de platou.

Prima echipă mamă- fiică din fața Marelui Zid! Unite de același ideal: să ajute copiii bolnavi de autism din România! Dr... Mama și fiica înfruntă Marele Zid și reușesc să ajungă acolo unde și-au propus. Emoțiile cresc din ce în ce mai mult: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x