Antena Căutare

O decizie inspirată și o nouă speranță pentru Andreas! Alina Ştefan şi Denisa Gavrilă au câștigat 24.101 RON la The Wall-Marele Zid

După numeroase întrebări dificile în care au trecut de la agonie la extaz și invers, Denisa Gavrilă și Alina Ștefan au aflat ce sumă au câștigat la The Wall-Marele Zid!

Alina Ştefan şi Denisa Gavrilă sunt prietene din copilărie şi au venit la emisiune pentru Andreas, băiatul uneia dintre ele, care suferă de autism. Cel mic are nevoie de numeroase ședinte de terapie, care sunt extrem de costisitoare pentru mama acestuia.

citește și: Denisa și Alina sunt prietene de două decenii, au făcut totul împreună și speră că viața li se va schimba la „The Wall”

La bine și la greu, cele două prietene și-au dat mâna și au făcut, încă o dată, echipă împreună!

Întrebare după întrebare, concurentele au încercat din răsputeri să dea numai răspunsuri bune, pentru a câștiga o sumă cât mai mare la The Wall-Marele Zid.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea The Wall-Marele Zid ca să vezi reacția emoționantă a celor două, la aflarea verdictului!

O „cădere liberă” cu noroc pentru Alina Ștefan și Denisa Gavrilă! Concurentele au câştigat 14.101 RON la The Wall-Marele... Poveste emoționată și un câștig generos la The Wall-Marele Zid! Denisa și Alina au fost victorioase: „Copiii cu autism s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x