Antena Căutare

Andreea și Cătălin au venit la The Wall pentru a schimba viitorul copiilor orfani din Africa. Printre lacrimi, dar cu multă convingere, vor lupta în această seară

Andreea este președintele unei asociații de tineret, iar fratele său Cătălin este inginer topograf, dar o ajută și pe sora sa în activitatea ONG-ului pe care îl aceasta îl coordonează atât în România, cât și în Kenya.

Andreea este președintele unei asociații de tineret, iar fratele său Cătălin este inginer topograf, dar o ajută și pe sora sa în activitatea ONG-ului pe care îl aceasta îl coordonează atât în România, cât și în Kenya.

”Copiii din Africa locuiesc în condiții extreme, mulți nu au posibilitatea să meargă la școală, unii merg zilnic zeci de kilometric doar ca să aibă apă. Sunt copii care nu au mâncare cu zilele sau sunt abuzați de familiile lor.

De unii m-am atașat atât de mult că îmi sunt ca o familie”, povestește Andreea, care este susținută în tot ceea ce face de Cătălin. Tocmai de aceea, cei doi speră că vor ieși învingători din confruntarea cu Marele Zid.

În această seară, la ,,The Wall - Marele Zid": Doi frați încearcă să schimbe viitorul copiilor orfani din Africa... Cădere liberă cu noroc! Cătălin și Andreea au strâns aproape 20.000 de lei și sunt mai aproape de visul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x