Antena Căutare

Andreea și Cătălin, dovada vie că dragostea adevărată se naște dintr-o scânteie! Au venit împreună, de mână și au avut parte de o cădere liberă spre un viitor mai bun. Zidul a cedat în fața lor

Cătălin Pândaru și Andreea Denovschi, au început întâmplător o relație frumoasă de dragoste şi au decis să vină împreună să îşi testeze legăturăaspecială şi să asigure familiei un viitor mai bun. 

Cătălin Pândaru și Andreea Denovschi, au început întâmplător o relație frumoasă de dragoste şi au decis să vină împreună să îşi testeze legăturăaspecială şi să asigure familiei un viitor mai bun.

Iar lucrurile nu au fost chiar întâmplătoare. Zidul nu le-a dat din prima, însă pe parcurs s-a revanşat. Au început timid şi s-au bucurat împreună pentru fiecare victorie.

Iar când despărţirea a venit, Cătălin a decis să meargă la izolare. Va fi cu noroc această mişcare?

Jos, sus și iar jos! Zidul a trecut-o pe Andreea prin toate stările, dar încrederea în sine a făcut-o să rămână fermă pe... Sunt tineri, visători și se completează perfect. Andreea și Cătălin își testează limitele, în felul caracteristic, și sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x