Antena Căutare

Andreea și Cătălin s-au căsătorit după șase luni de relație și acum înfruntă „Marele Zid” pentru visul de-a avea o casă mai mare!

Andreea și Cătălin Ursachi și-au unit forțele pentru a încerca să cucerească „Marele Zid”! Au venit la emisiune cu speranța că fetița care li se va naște curând le va purta mult noroc în confruntare!

Andreea și Cătălin Ursachi și-au unit forțele pentru a încerca să cucerească „Marele Zid”! Au venit la emisiune cu speranța că fetița care li se va naște curând le va purta mult noroc în confruntare!

Sunt doi tineri optimiști care speră să aibă o familie frumoasă, fără lipsuri. Își doresc să obțină un premiu care să constituie baza materială a visului lor, acela de a-și construi o casă suficient de mare pentru o nouă familie extinsă.

Ea a studiat dreptul cu bursă de studii în Franța, iar acum este jurist. Capacitatea de analiză și determinarea în luarea deciziilor sunt doar două dintre calitățile care o vor ajuta pe Andreea în fața „Marelui Zid”.

Fire extrem de atentă, mai ales datorită meseriei de pompier ISU Prahova, Cătălin își va uni forțele cu soția sa și împreună speră să dea tot ce au mai bun pentru viitorul lor!

Este pentru prima oară când pe scena emisiunii „The Wall” urcă trei concurenți: mama, tata și...copilul din burtică!

Povestea lor de dragoste a început în mediul online, dar conexiunea virtuală nu a fost singura certitudine că destinul le rezervă un viitor frumos împreună.

La doar șase luni au devenit soț și soție, iar după doi ani declară că sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi!

,,Între noi este ceva unic. Avem un fel de conexiune neuronală”, mărturisește Andreea, plină de speranță.

Dar oare vor reuși să cucerească „Marele Zid” și să plece acasă cu suma necesară îndeplinirii visului lor?

Premiera din fața Marelui Zid: prima confruntare în trei concurenți!... O „cădere liberă” norocoasă și un venit garantat surprinzător de mare! Andreea înfruntă „Marele Zid” cu multă încredere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x