Antena Căutare

Andrei Catană a rupt contractul! Au câștigat 122.689

Andrei Catană și Katy Rotariu au venit să câștige marele premiu de la "The Wall - Marele Zid" și au plecat cu suma de 122.689. 

Dupa finalul celei de-a doua probe, Katy Rotariu a acumulat suma de 122.689 pe zid. Decizia lui Andrei era finală, dacă cei doi vor pleca cu suma contractului de 17.126 sau cu cea câștigată la zid.

Intuiția lui Andrei a fost bună, pentru că acesta a ales să rupă contractul și să rămână cu suma de pe zid. Astfel că cei doi vor pleca acasa cu aproape 26 de mii de euro.

Andrei Catană și Katy Rotariu vor să cucerească "The Wall - Marele Zid"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x