Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andrei Catană și Katy Rotariu vor să cucerească "The Wall - Marele Zid"

Andrei Catană și Katy Rotariu au venit să câștige marele premiu de la "The Wall - Marele Zid". 

Andrei Catană și Katy Rotariu

Cei doi sau cunoscut în Anglia și au o relație stabilă de cinci ani. S-au săturat să lucreze ca niște roboți și acum vor o viață liniștită unde să se bucure de lucrurile frumoase care îi înconjoară. În Anglia, el lucra ca agent de vânzări, iar ea în domeniul IT.

Aceștia locuiesc într-o casă în vârf de munte o casă care datează din 1940, care a fost foarte dărăpănată, iar în ultimii doi ani, aceștia și-au ocupat timpul cu renovarea ei. Au plecat din Londra, iar cât timp și-au renovat casa, au locuit într-un cort, în casă, fără electricitate.

După prima probă, Andrei și Katy au acumulat suma de 17.126 RON. Aceasta este suma de pe contract, însă urmează runda a doua unde pot acumula o suma mai mare sau una mai mică de aceasta.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video