Antena Căutare

"Aşa este cu zidul. Atunci când nu te aştepţi îţi dă mult". Noemi și Eugen au venit de mână în platou și au plecat cu sufletul împăcat. Și-au atins scopul!

Şi-au dorit din răsputeri să facă mai mult pentru cei care nu se pot bucura de darul vederii şi au luptat cu toate armele. Eugen şi Noemi au demostrat lumii că dragostea devarata, chimia este dincolo de cuvinte. 

Şi-au dorit din răsputeri să facă mai mult pentru cei care nu se pot bucura de darul vederii şi au luptat cu toate armele. Eugen şi Noemi au demostrat lumii că dragostea devarata, chimia este dincolo de cuvinte.

Şi-au unit forţele, au venit de mână, împreună la The Wall, pentru a ajuta şi au reuşit, atât cât Zidul le-a permis. Noemi recunoaşte că a trecut prin momente intense, de la extaz la agonie şi înapoi. Dar a meritat. S-au descoperit pe ei:

"Pentru mine a fost o experienţă drăguţă, o provocare. Am fost de la agonie la extaz. Când a căzut bila pe 150.000 , nu îmi venea să cred. Aşa este cu zidul. Atunci când nu te aştepţi îţi dă mult", mărturiseşte Noemi

"A fost dificil. Dacă eram mai atent la orele de romana era mai uşor. Decizii foarte grele, când credeam că fac bine nu era. Dar a fost superb. M-am gândit că sunt mai multe bile roşii decât verzi şi mi-a fost greu să aleg, să decid să îmi imaginez ce este în platou", povesteşte Eugen.

Cădere liberă timidă, strângeri de mâini puternice și o luptă cot la cot. Noemi și Eugen își pun la bătaie dragostea și ... Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”! Verdict fulminant la Marele Zid: o bilă verde pe 150.000 RON și un contract semnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x