Antena Căutare

Aseară, la ,,The Wall- Marele Zid”. La un singur pas de un câștig de 159.726 RON

O decizie de moment, o cădere pe zid mai puțin norocoasă și un verdict pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut: Cătălin și Cristi, concurenții ediției de aseară au fost la un pas de a câștiga un premiu impresionant, dar au plecat acasă doar cu amintirea unei experiențe de neuitat.

O decizie de moment, o cădere pe zid mai puțin norocoasă și un verdict pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut: Cătălin și Cristi, concurenții ediției de aseară au fost la un pas de a câștiga un premiu impresionant, dar au plecat acasă doar cu amintirea unei experiențe de neuitat.

Amândoi au demonstrat că sunt oameni care au depășit multe ziduri de-a lungul vieții, de aceea au fost convinși că Marele Zid nu le va opune rezistență. Cei doi prieteni, membri ai Asociației Partida Romilor, au dezvăluit în începutul emsiunii o parte din povestea lor și le-au arătat celor din fața micilor ecrane că reușitele țin mai mult de ambiția fiecăruia decât de circumstanțe.

Crescuți într-un cămin fără perspectivă sau oportunități materiale, cei doi prieteni și-au urmat cele mai mărețe obiective și au făcut din educație o ocazie de a se dezvolta: ,,dacă natura ne aseamănă, educația ne deosebește”, mărturiseau cei doi. După ce au stabilit o legătură cu platoul și cu publicul, l-au cucerit și pe Valentin Butnaru cu energia lor molipsitoare, iar jocul a început cu multe speranțe.

Cristi a ajuns în camera de izolare și a impresionat cu siguranța și stăpânirea lui de sine, în timp ce Cătălin a rămas în platou să influențeze traiectoria bilelor. A dublat, a triplat și a comunicat cu Marele Zid, cu care părea că stabilise o legătură, căci strategia curajoasă i-a adus cele mai mari sume de pe zid. Concurentul din platou nu s-a ferit să plaseze bilele pe cifra 7, cea mai ofertană, dar și cea mai imprevizibilă poziție căci nu o dată, ci de două ori acestea au căzut pe cea mai mică sumă, de 1 RON.

Finalul jocului incredibil din platou indica suma de 159.726 RON, înainte de etapa celor patru bile roșii din final. Dar pentru că Marele Zid nu iartă pe nimeni, o ultimă bilă a anulat total evoluția celor doi prieteni la 0 RON.

Toate speranțele au stat în Cristi, care deși și-a asumat poziția în camera de izolare, a declarat că a fost foarte greu să ia singur o decizie care le-ar putea schimba viitorul. A decis să riște și să anuleze contractul în valoare de 26.376 RON, iar cei doi au plecat acasă fără un câștig. Au fost la un pas de o sumă impresionantă, însă finalul nu i-a dezarmat, iar legătura dintre ei a stat neclintită în fața verdictului de 0 RON: ,,ne-am distrat în această experiență, noi suntem oricum bogați sufletește.

Azi, de la 20:00 pe Antena 1, o altă rundă imprevizibilă îi așteaptă pe cei din fața micilor ecrane, într-o nouă ediție a show-ului fenomen care schimbă vieți ,,The Wall- Marele Zid”.

”Bogăția noastră e în suflet!” Cătălin și Cristian n-au luat niciun ban, dar au demonstrat că prietenia e mai presus de ... În seara aceasta, jocul vieții lor în fața Marelui Zid! Concurenta Mădălina: ,,Este cel mai frumos dans și vreau să-l tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x