Antena Căutare

Aseară, pe Antena 1. Au escaladat cei doisprezece metri ai Marelui Zid către suma de 18.112 RON

Seara a început cu multe emoții în platoul ,,The Wall- Marele Zid”, însă s-a sfârșit cu zâmbetul pe buze pentru Ioana și Alexandru Bărțoiu. Salvamontistul și soția sa au plecat acasă cu câștigul de 18.112 RON garantat de contract, nu înainte de a ne oferi o lecție despre optimism.

Seara a început cu multe emoții în platoul ,,The Wall- Marele Zid”, însă s-a sfârșit cu zâmbetul pe buze pentru Ioana și Alexandru Bărțoiu. Salvamontistul și soția sa au plecat acasă cu câștigul de 18.112 RON garantat de contract, nu înainte de a ne oferi o lecție despre optimism.

Cei doi nu au început concursul cu dreptul, însă încurajările lui Valentin Butnaru din prima probă au început să aibă un cuvânt de spus asupra energiei coechipierilor. Pentru că Alex este mai reținut a ales să meargă în camera de izolare, iar declarația sinceră de iubire pe care i-a făcut-o Ioanei înainte să părăsească platoul i-a dat încredere acesteia să apese accelerația pe un drum imprevizibil. Ea nu a avut o strategie, dar a avut o doză de optimism care a ajutat-o să se ridice ori de câte ori bilele roșii au făcut viraje neașteptate și i-au luat din câștig. Suma de pe zid a crescut după cele trei probe până la 76.413 RON, dar în ultima etapă a bilelor roșii jocul a luat o turnură neașteptată. La final, pe proiecție rămăseseră doar 1402 RON, cu care cei doi ar fi plecat acasă dacă Alex alegea să anuleze contractul.

Pe cât de tensionată a fost Ioana în platou, pe atât de calm și încrezător a părut soțul său, care nu a trădat nicio emoție și a luat rapid decizia de a semna pentru un verdict sigur. Cel mai mare atu al celor doi concurenți a fost modul în care s-au completat: optimismul ei și hotărârea lui au fost decisive, iar cei doi au ieșit învingători din competiția cu Marele Zid, câștigând suma de 18.112 RON.

Și în această seară, norocul și strategia se vor împleti într-o nouă ediție a emisiunii care schimbă vieți, ,,The Wall- Marele Zid”, de care telespectatorii Antenei 1 vor avea parte începând cu ora 20:00.

Confruntarea cu „Marele Zid” a fost un adevărat carusel de emoții și situații neașteptate! „Nici când m-am suit prima oa... Talismanul norocos a lui chef Cătălin Scărlătescu în fața Marelui Zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x