Live acumObservator 19
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | MIERCURI | ora 22.15

Cădere liberă cu noroc! Costi și Mara au strâns puțin peste 10.000 de lei, bani pe care-i vor folosi pentru locuință: ”E gata gardul!”

Costi și Mara sunt căsătoriți de cinci ani și au venit la The Wall - Marele Zid, pentru a-și îndeplini visul de a avea o locuință așa cum au visat-o.

Costi și Mara sunt căsătoriți de cinci ani și au venit la The Wall - Marele Zid, pentru a-și îndeplini visul de a avea o locuință așa cum au visat-o.

Prima rundă le-a adus puțin peste 10.000 de lei, iar cei doi sunt foarte fericiți: ”E gata gardul. Avem deschidere 60 de metri la stradă.”, a mărturisit Mara.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

The Wall - Marele Zid, șansa de a-ți schimba viața într-o singură oră

Câștigurile primului sezon „The Wall- Marele Zid” au depășit jumătate de milion de Euro, iar suma record afișată la finalul serii pe proiecția impresionantă a fost în valoare de 346.147 RON. Concurenții, soț și soție, frați, ori doar buni prieteni vor lucra și de data aceasta în echipă, încercând să răspundă corect la întrebări, dar să și plaseze strategic bilele pe Marele Zid. Tensiunea, schimbările de situație și emoțiile sunt doar o parte dintre ingredientele celui de-al doilea sezon al show-ului care poate schimba viețile concurenților într-o singură oră. „The Wall- Marele Zid”, experiența unui joc ce pare că reface emoțiile unui salt cu parașuta reîncepe din 11 şi 12 septembrie, în fiecare miecuri şi joi, de la 22:15, dupã serialul „Sacrificiul”.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.