The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Cădere liberă timidă, strângeri de mâini puternice și o luptă cot la cot. Noemi și Eugen își pun la bătaie dragostea și toate speranțele: "Te iubesc tare!"

 

Clujenii vor să transforme comunitatea și sunt inițiatorii unor proiecte mărețe, care le-au ușurat traiul nevăzătorilor. Ia căderea liberă pare să-i aducă mai aproape de visul lor.

Naomi și Eugen dau dovadă de o legătură puternică și sensibilă și luptă cot la cot. Chiar dacă au început timid, iar zidul le-a pus multe bețe în roate, nu s-au dat bătuți.

Și bine au făcut. Increderea i-a ajutat și tot ea o va face și mai departe. Eugen pleacă la izolare.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe