Antena Căutare

"Căderea liberă" le-a dat aripi Elizei și lui Claudiu, care simt că ”Marele Zid” va fi generos cu ei

Eliza și Claudiu, față în față cu prima probă de la The Wall - Marele Zid. Cei doi sunt încrezători că vor câștiga cel mai mare premiu oferit de organizatorii emisiunii.

Eliza și Claudiu, față în față cu prima probă de la The Wall - Marele Zid. Cei doi sunt încrezători că vor câștiga cel mai mare premiu oferit de organizatorii emisiunii.

Cei doi oameni ambițioși, care își doresc să producă o schimbare în bine, fără să aștepte ceva la schimb. Suma crește pe minut ce trece, iar deznodământul poate aduce pentru ei, dar și pentru câțiva copii, o bucurie imensă. Rămâne de văzut care le vor fi alegerile și ce le rezervă Zidul.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Ea escaladează munți, a fost pe Mont Blanc, Kilimanjaro. El aleargă mii de kilometri! Eliza și Claudiu vor să ajute copi... Zidul le-a dat, tot zidul le-a luat TOT! Claudiu a luat-o, din nou, de la ZERO: ”Acum doar o să urcăm. Am încredere!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x