Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

"Căderea liberă" le-a dat aripi Teodorei şi Flaviei, care simt că ”Marele Zid” va fi generos cu ele: "Nu vreau să mă entuziasmez"

Prima probă le trece pe cele două surori prin stări care mai de care, însă Zidul le aduce zâmbetul pe buze. Cum altfel?!

Prima probă le trece pe cele două surori prin stări care mai de care, însă Zidul le aduce zâmbetul pe buze. Cum altfel?!

Cele două sunt ambiţioase si își doresc să producă o schimbare în bine fără să aștepte ceva la schimb. Suma crește pe minut ce trece, iar deznodământul le poate aduce o bucurie imensă. Rămâne de văzut care le vor fi alegerile și ce le rezervă Zidul.

Cu emoţii, trăiri intense şi speranţă, Teodora şi Flavia reuşesc să strângă până la finalul primei probe 24.522 de lei.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video