Cel mai sumbru moment de la Marele Zid, două bile roșii pe suma maximă

Claudiu și Bianca au fost echipa care s-a confruntat aseară cu Marele Zid.

Claudiu și Bianca au fost echipa care s-a confruntat aseară cu Marele Zid. De la intrarea în platou au impresionat telespectatorii prin frumoasa poveste de dragoste care durează de mai bine de trei ani și au convins că încrederea și iubirea sunt două coordonate perfecte pentru a escalada orice obstacol. Cu toate acestea, după un parcurs emoționant marcat de mai multe premiere în acest show, cei doi au plecat acasă fără un câștig: ,,experiența a fost aparte”, mărturisea concurentul la finalul serii.

Deși au mai urmărit emisiunea din postura de telespectatori, încă de la început au admis că zidul este impunător, iar senzația de a fi prezent în platou este unică. În proba Căderii Libere cei doi au avut un parcurs unic, căci două dintre cele trei bile lansate s-au blocat chiar înainte de a ateriza pe sumele de la baza zidului. Prezentatorul Valentin Butnaru a declarat că acest lucru nu s-a mai întâmplat la Marele Zid, un exemplu perfect că jocul poate deveni mai imprevizibil cu fiecare ediție.

În continuare, pentru restul probelor coechipierii s-au despărțit, iar pentru că Bianca a simțit că norocul este de partea ei a ales să stea în platou. A început precaut jocul, dar a influențat imediat traiectoria biellor, căci de la prima lansare din runda a doua concurenta a obținut suma maximă de pe zid. Deși părea să fie sigură că un câștig se obține cu pași mici, a decis să riște în ultima probă unde a dublat. Câștigul de pe zid ajunsese la o sumă de trei cifre, iar spectacolul din platou promitea un verdict spectaculos pentru cei doi concurenți. Dar pentru că Marele Zid nu iartă pe nimeni, o singură triplare și un răspuns greșit au generat o altă lansare spectaculoasă. Pentru prima dată în acest concurs două bie roșii au aterizat pe suma maximă de la bază, de 150.000 RON. Câștigul i-a fost anulat într-o clipă, iar prezentatorul Valentin Butnaru a rămas uimit în fața proiecției: ,,Este ceva inedit, nu am mai avut în această emisiune două bile roșii pe suma maximă. Cred că este cel mai sumbru moment de la Marele Zid!”, declara acesta.

Finalul a stat în mâinile lui Claudiu, care în camera de izolare a oscilat între a semna pentru suma garantată de 11.512 RON, sau a avea încredere în norocul iubitei din platou. A riscat și a rupt contractul, iar decizia lui de moment nu le-a adus un premiu. Cu toate acestea, cei doi concurenți au avut parte de o experiență unică în acest show: ,,Am trait o multitudine de emoții și stări, în cele din urmă nu mai contează că plecăm pe 0.”, mărturisea la final de seară Bianca.

,,The Wall- Marele Zid” continuă și săptămâna viitoare, miercuri, joi și vineri de la ora 20:00, unde telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui spectacol ce poate schimba destinele celor aflați în platou într-o singură oră!

Ultimele știri