The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

De la adversari, la coechipieri în fața Marelui Zid, în această seară, la Antena 1

 
+5 click pentru
galerie

Concurenții acestei seri, Vlad Bogdan și Mircea Prunoiu s-au întâlnit acum zece ani pe terenul de baschet ca adversari, însă după joc au decis să rămână prieteni. Relația lor este unită de aceleași pasiuni sportive, iar febra competiției este cea care îi motivează. De aceea, în această seară cei doi vor face parte din aceeași echipă curajoasă, ce speră să dribleze cu cele mai mari sume de la baza Marelui Zid.

Amândoi au câte un club de baschet unde antrenează copii, un mediu perfect pentru a-i dezvolta și a-i modela. Deși nu locuiesc în același oraș, organizează împreună cantonamente și competiții pentru micii sportivi, iar cu posibila sumă câștigată Bogdan și Mircea și-ar dori să investească în aceste proiecte personale.

La fel de mult visează să călătorească alături de partenerele lor și să descopere culturi pe care nu au avut șansa să le cunoască până acum. Vor să vadă Marele Zid Chinezesc, dar până atunci trebuie să depășească confruntarea cu Marele Zid înalt de doisprezece metri, capabil să schimbe vieți.

Au aflat de  formatul ,,The Wall- Marele Zid” datorită producătorului din Statele Unite ale Americii al aceleiași emisiuni, LeBron James, care este și o legendă în baschet. Ca în sportul pe care îl practică, cei doi trebuie să se concentreze diseară pe felul în care fuzionează în această competiție, mai mult decât pe modul în care joacă singuri. Cea mai importantă cerință este să fie capabili să lucreze împreună ca o echipă unită și sistematic să își adapteze strategia în funcție de mișcările coechipierului.

Ediția de astăzi a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” promite un meci pe cinste, plin de strălucire, energie pozitivă, determinare și rezistență în fața presiunilor din platou, de care telespectatorii Antena 1 se vor bucura începând cu ora 20:00!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe