Antena Căutare

De la agonie la extaz şi invers! Teodora şi Flavia, un joc intens şi plin de emoţii. Contractul a fost semnat: "Nu e prea diferenţa"

Cu 0 lei pe panou, Teodora pleacă cu multe speranţe în ultimă rundă: "Nu mă dezamăgi"! Iar zidul nu  o face pentru că prima bilă verde cade pe 75.000 de lei. 

Cu 0 lei pe panou, Teodora pleacă cu multe speranţe în ultimă rundă: "Nu mă dezamăgi"! Iar zidul nu o face pentru că prima bilă verde cade pe 75.000 de lei.

"Nu vă pot spune ce sentimente mă încearcă acum. Este o adevărată nebunie. Sper să fie bine până la final", spune Teodora.

Cea de-a treia probă le aduce celor două surori suma de 67.419 de lei sau un contract de 47.542. Totul este acum în mâinile Flaviei, care alege contractul.

Runda a doua, plină de emoţii! THE WALL le-a dat, tot el le-a luat TOT! Teodora a ajuns la O LEI: "Hai, măi, zidule... De la agonie la extaz! Teodora şi Flavia, un joc intens: "M-am simţit ca şi cum făceam un duş cu apă rece şi apoi f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x