Antena Căutare

Debutul e mereu dificil, iar atunci când mai ratezi și câte un răspuns, senzațiile tari încep să apară: „E bine că suntem pe plus!”

Vesele și dezinvolte, Alexandra și Andreea au o atitudine total diferită de restul concurenților de până acum. Zâmbesc, privesc bilele cum cad, discută și vor să ia totul în joacă. Strategia celor două domnișoare merge bine până la un punct. Când apar primele greșeli sau atunci când bilele se furișează în locașurile celor mai mici valori, lucrurile nu mai sunt la fel de funny.

Ușor-ușor, prietenele aflate în această seară în fața Marelui Zid intră în emoțiile jocului, iar senzațiile încep să fie diferite și uneori triste.

După „Căderea Liberă”, tinerele decid: Alexandra merge la izolare.

Două fete... speciale își testează cunoștințele în fața Marelui Zid: „Vrem să ne distrăm, să ne bucurăm de experiență”... Orice rundă petrecută în fața Marelui Zid este de neprețuit! Andreea și Alexandra încep să simtă ce înseamnă emoțiile ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x