Antena Căutare

Deznodământ neașteptat la The Wall: 0 lei! Concurenții au trecut de extaz la agonie în doar câteva minute în fața Marelui Zid

Ce suspans pentru Cristian și Cătălin, concurenții din această seară, aflați față în față cu Marele Zid! 

Ce suspans pentru Cristian și Cătălin, concurenții din această seară, aflați față în față cu Marele Zid! Concurenții au trecut de extaz la agonie în doar câteva minute, căci Zidul nu le-a mai fost prieten, iar Cătălin a ajuns, la finalul ultimei probe, pe 0.

Contractul, însă, a fost rupt, iar banii n-au mai existat. Prietenia lor, însă, poate trece peste absolut orice încercare a vieții. S-au cunoscut acum patru ani și din acel moment au lucrat umăr lângă umăr pentru comunitate. Cătălin și Cristi sunt angajați ai Asociației Partida Romilor și ajută la implementarea programelor de asumare a identității în domeniul tinerilor.

Prin consiliere, prin promovarea voluntariatului, sau prin organizarea de traininguri, cei doi prieteni sunt convinși că pot oferi celor la început de drum o lecție despre importanța educației, dar și un imbold către a-și atinge cele mai mărețe obiective: ,,știm că școala este singura salvare”, spuneau înainte de a începe confruntarea.

Țipete de bucurie la proba a doua. Cele mai mari sume de pe ZID au fost țintite! ”Oricum suntem bogați spiritual”... ”Bogăția noastră e în suflet!” Cătălin și Cristian n-au luat niciun ban, dar au demonstrat că prietenia e mai presus de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x