Antena Căutare

Deznodământ total neașteptat pentru Nicole și Costin! Cei doi concurenți au trecut de la extaz la agonie, dar mereu cu zâmbetul pe buze!

A fost o seară senzațională pentru Nicole și Costin Mișa la „The Wall”! Bătălia a fost una plină de emoții, iar deznodământul nu le-a șters zâmbetul de pe buze!

A fost o seară senzațională pentru Nicole și Costin Mișa la „The Wall”! Bătălia a fost una plină de emoții, iar deznodământul nu le-a șters zâmbetul de pe buze!

Au venit plini de încredere și de optimism la „Marele Zid” și au luptat cât au putut de bine pentru visul lor, acela de a construi o casă pentru cei trei copii ai lor.

Bilele le-au adus când câștiguri uriașe, când pierderi substanțiale.

La final, contractul a fost rupt, iar Nicole a anunțat că pleacă acasă fără niciun leu.

„Concursul în sine este foarte antrenant, provocator”, a mărturisit Nicole.

„E o experiență frumoasă, clar. Cu multe urcușuri și coborâșuri, totul este palpitant. Ne bucurăm că am fost aici și ne-am bucurat pentru tot. Nu aș putea să compar cu nimic din viața mea”, a spus Costin sincer.

„Nu am venit pentru bani. Am venit să ne jucăm, chiar dacă a a fost așa finalul, a fost oricum foarte bine”, a mai adăugat concurentul.

Zidul” îți dă, „Zidul” îți ia, dar indiferent de deznodământ, cu siguranță experiența este una unică!

Nu au cucerit „Marele Zid”, dar ne-au demonstrat că iubirea învinge totul! Soții Mișa sunt de un optimism incurabil!... O ultimă triplare decisivă pe Marele Zid și un verdict neașteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x