The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Deznodământul le-a adus lacrimi și o surpriză pe măsură! „Marele Zid” i-a adus mai aproape de visul de-a avea casa perfectă!

 

Confruntarea de la „The Wall” nu a fost una ușoară, iar deznodământul a fost unul pe măsură!

Andreea a înfruntat „Marele Zid” în timp ce soțul său a mers la camera de izolare. Telepatia lor pare să fi funcționat, fiindcă cei doi soți au făcut echipă bună și la final au reușit să adune suma garantată de 43.363 lei.

În fața „Marelui Zid”, soția sa a adunat suma de 74.899 lei. Pompier de meserie și o fire calculată, bărbatul a ales siguranța în locul riscului și a ales să semneze contractul și să plece acasă cu 43.363 lei.

Emoțiile au fost uriașe, iar câștigul pe măsură!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe