Antena Căutare

Diseară pe Antena 1 la ,,The Wall- Marele Zid”: Declarație de dragoste surprinzătoare în fața Marelui Zid: "El este eroul meu"

Echipele din fața Marelui Zid au în comun aceleași coordonate: dorința de a cuceri proiecția impunătoare de doisprezece metri și o legătură care îi poate ajuta în această luptă contracronometru.

Echipele din fața Marelui Zid au în comun aceleași coordonate: dorința de a cuceri proiecția impunătoare de doisprezece metri și o legătură care îi poate ajuta în această luptă contracronometru.

Seara aceasta îi va aduce în platou de la ora 20:00 pe Ioana și Alexandru, doi concurenți ce vor face o demonstrație de curaj, sinceritate și iubire. În fața zidului, în prezența spectatorilor și a prezentatorului Vali Butnaru, Alexandru va face o confesiune care-i va emoționa pe cei din fața micilor ecrane, însă despre ce este vorba telespectatorii vor afla în ediția de diseară.

Cei doi nu sunt oameni definiți de rutină, ci au o viață plină de aventură în care experimentează situațiile limită pentru a le oferi celorlalți o șansă. Alexandru este salvamontist de unsprezece ani, iar alături de echipa lui a trecut prin momente greu de imaginat: ,,am mers prin zăpadă chiar și doisprezece ore în miezul nopții, în condiții meteo extrem de aprige”, mărturisește acesta. Pasiunea pentru munte a fost moștenită atât de băiețelul lor Erik, ce îi va susține din public în această seară, cât și de Ioana, soția sa. Deși este contabilă, în timpul liber este voluntara echipei de salvamontiști condusă de Alex, conștientizând pas cu pas pericolele la care soțul ei se expune zilnic: ,,el este eroul meu!. Și pentru că sunt o echipă în adevăratul sens al cuvântului, în această seară vor lupta pentru viitorul familiei lor, căci posibila sumă obținută în concurs i-ar ajuta să cumpere garsoniera în care locuiesc acum.

Valentin Butnaru îi prezintă ca ,,doi oameni cu totul și cu totul speciali” ce pot ajunge în vârful Marelui Zid într-o singură clipă. Dacă vor reuși rămâne de văzut în această seară, de la ora 20:00 pe Antena 1 într-o ediție completă a emisiunii care schimbă vieți la căderea unei singure bile.

Marele Zid, sinonim cu suspansul! Un salt spectaculos către un câștig de 78.385 RON... De la escaladarea muntelui la cucerirea „Marelui Zid”! Ioana și Alex fac echipă pentru a ieși învingători din cea mai pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x