Antena Căutare

Elena a trecut prin momente de maximă tensiune! Zidul a lovit în plin. Valentin Butnaru, copleșit și el: "Doamne, prin câte am trecut"

A fost, poate, una dintre cele mai dure runde de până acum, de la The Wall. Elena a trecut de la cald, la rece, apoi înapoi la cald, iar la rece şi tot aşa. Zidul s-a jucat cu cei doi bucureşteni, după bunul plac, însă, în cele din urmă, nu i-a lăsat cu buzunarul gol.

A fost, poate, una dintre cele mai dure runde de până acum, de la The Wall. Elena a trecut de la cald, la rece, apoi înapoi la cald, iar la rece şi tot aşa. Zidul s-a jucat cu cei doi bucureşteni, după bunul plac, însă, în cele din urmă, nu i-a lăsat cu buzunarul gol.

Elena a reuşit să strângă 75.001 de lei, după salturi incredibile în joc. A dat exemplu de tărie de caracter, răbdare şi mult optimism. Când toată lumea credea că totul este pierdut, îi mai dădea o lovitură zidului şi lua ce i se cuvinea.

Însă, cum se va juca destinul cu cei doi bucureşteni, mai departe? Va semna sau nu contractul Marius?

Cel mai tensionat joc de până acum, de la "The Wall", o adevărată lecție de putere. Elena și Marius au trăit o... "Conexiunea dintre voi este fenomenală". Zidul le-a luat tot, dar surpriza a fost colosală: "Ai văzut ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x