Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Eliza, "zâna cu epoleți", se luptă, cot la cot, cu bunul ei prieten Adrian, pentru oamenii nevoiași. Zidul are de înfruntat o adevărată forță

Eliza și Adrian sunt doi prieteni foarte buni și s-au înscris în acest concurs pentru că își doresc să câștige o sumă cât mai mare, cu care să-i ajute pe oamenii nevoiași.

Eliza și Adrian sunt doi prieteni foarte buni și s-au înscris în acest concurs pentru că își doresc să câștige o sumă cât mai mare, cu care să-i ajute pe oamenii nevoiași.

"Cu posibilul câștig obținut ne-am dori să construim o casă pentru bătrâni, dar și pentru copiii abandonați din spitale”. Succesul proiectului lor grandios depinde în seara aceasta de un joc contracronometru, în care imprevizibilul poate să schimbe parcursul chiar și în ultimul moment.

Ea este caporal în cadrul Armatei Române, iar simțul dreptății l-a moștenit de la tatăl său care a fost polițist: ,,Am ales această meserie pentru că știu că și o femeie poate reuși într-o lume a bărbaților.”. Unitatea în care Eliza lucrează se ocupă cu misiuni foarte dificile și fiecare situație de urgență necesită un antrenament riguros și o personalitate care se poate adapta imprevizibilului.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video