The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Emoții uriașe și câștiguri pe măsură! Andreea nu a renunțat la visul său și a înfruntat „Zidul” cu mult curaj în a treia probă!

 

Emoțiile au fost uriașe pentru soții Ursachi, care au venit la emisiunea „The Wall” ca să lupte pentru visul lor: acela de a avea o casă!

Nu a fost o bătălie deloc ușoară, căci bilele roșii și cele verzi au adus când motive de bucurie, când un surâs trist.

Optimistă și încrezătoare, Andreea a continuat să lupte, sperând că va aduna o sumă cât mai mare și astfel, împreună cu soțul, va reuși să își facă o casă a visurilor sale!

„Zidul” îți dă, dar „Zidul” îți și poate lua tot! Totul stă în soartă și în puterea concurenților de a înfrunta destinul!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe