Antena Căutare

"Emoțiile pe care le-am trăit nu se pot compara cu nimic". Polițistul și soția sa, INTERVIU EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la TV

Magdalena și Alberto Din s-au înscris în acest concurs pentru a-și îndeplini visul de a călători în destinații exotice și a îi oferi fiului Andrei o viață mai bună.  Și se parfe că le-a ieșit. Însă zidul le-a oferit mai mult de atât.

Magdalena și Alberto Din s-au înscris în acest concurs pentru a-și îndeplini visul de a călători în destinații exotice și a îi oferi fiului Andrei o viață mai bună. Și se parfe că le-a ieșit. Însă zidul le-a oferit mai mult de atât.

Au avut parte de emoţii intense, au trecut de la cald la rece, când nici nu se aşteptau, dar şi-au păstrat încrederea unul în celălalt.

"Emoţiile pe care le-am trăit în această emisiune nu se compară cu niciun fel de emoţii, nici când am semnat la cununie, la examene. Nu am tremurat aşa...", mărturiseşte soţia poliţistului care şi-a testat limitele în această seară.

Iar finalul a fost unul emoţionant. Au curs lacrimi de fericire şi îmbrăţişări.

Un joc plin de suișuri și coborâșuri, încununat de succes! Iubirea și conexiunea dintre Magda și Alberto au triumfat în ... Cel mai mare atuu în cucerirea Marelui Zid: încrederea. Magdalena și Alberto au venit în concurs fără strategie, dar au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x