The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

”Eu sunt bogat, pentru că am prietenia ta. Iar tu o vei avea pe Sara!”

 

Imaginile acestea sunt pentru toți cei care spuneau că prietenia adevărată a murit! Alex a luptat pentru Laura, iar Laura va lupta, cu banii de la ”The Wall - Marele Zid”, spre a-și vedea visul cu ochii: acela de a deveni mamă!

”Am stat singur, au fost lupte mari, deciziile le-am luat greu, acolo, la izolare”, zâmbește, cu amar, Alex. Dar totul el spune că a meritat. ”Am avut încredere în tine, știu că avem un vis. Iar pe aia mică o să o cheme Sara”. Și, dacă totul e ok, Alexandru, unul dintre cei doi concurenți din prima ediție a ”The Wall” îi va fi naș!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe