Experiență cu urcușuri și coborâșuri la Marele Zid! Alexandra și Andreea au demonstrat că prietenia e mai presus de orice!

Cele mai tinere concurente care au venit în fața Marelui Zid au intrat aseară în platou cu multă încredere, iar entuziasmul lor părea să fie asul din mânecă al celor două spre marele câștig.

Cele mai tinere concurente care au venit în fața Marelui Zid au intrat aseară în platou cu multă încredere, iar entuziasmul lor părea să fie asul din mânecă al celor două spre marele câștig.

Andreea și Alexandra au avut un parcurs cu multe suișuri și coborâșuri și chiar dacă nu au reușit să obțină un premiu, s-au bucurat de fiecare moment petrecut pe platoul ,,The Wall- Marele Zid”.

Andreea a fost cea care a jucat în platou, pentru că a fost convinsă de faptul că încrederea Alexandrei poate fi un atu în camera de izolare. Au avut un parcurs cu multe suișuri și coborâșuri, în care au fost nevoite să înceapă și de la 0 RON, chiar în mijlocul competiției. ,,Dar uite câte bile sunt, mai avem întrebări”, spunea concurenta extrem de optimistă. Suma maximă de pe zid i-a surâs chiar din primul moment al ultimei probei, iar energia îndreptată către locul magic de 150.000 RON a ajutat-o să trimită o bilă verde chiar în cea mai râvnită direcție.

Chiar dacă câștigul se mărea, cele patru bile roșii din final au anulat tot parcursul din platou, iar proiecția a afișat din nou 0 RON. La izolare, Alexandra a oscilat între a semna contractul pentru valoarea garantată de 5.146 RON sau a-l anula. Intuiția și curajul au îndemnat-o să îl rupă, iar astfel, cele două tinere au plecat acasă fără premiu.

Andreea mărturisește că experiența a fost una foarte frumoasă: ,,Mi-a plăcut faptul că m-am simțit atât de confortabil aici, mi-a plăcut și ideea cu plasarea bilelor pe zid.. Și Andreea s-a bucurat de experiența Marelui Zid și consideră că în acest joc nu ai ce să pierzi, pentru că momentele petrecute în platou sunt singurele care contează: ,,Nu am pierdut nimic, ne-am ales cu ceva extraordinar, declară tânăra.

Mai mult, sunt recunoscătoare că prezența în emisiune le-a ajutat să descopere o parte din secretele organizării unui show de un asemenea calibru, iar acum apreciază și mai mult tot ceea ce se întâmplă pe micile ecrane.

Și săptămâna viitoare, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatorii Antenei 1, miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, cu trei ediții fulminante ,, The Wall- Marele Zid”.

Ultimele știri