The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Final spectaculos la The Wall. Andreea și Cătălin au dat lovitura. Aproape 200.000 de lei și un vis împlinit, pentru copiii sărmani din Africa

 

Cei doi s-au simţit unul pe altul şi au reuşit să strâng suma pe care şi-o doreau. Andreea este președintele unei asociații de tineret, iar fratele său Cătălin este inginer topograf, dar o ajută și pe sora sa în activitatea ONG-ului pe care îl aceasta îl coordonează atât în România, cât și în Kenya. Iar în aceasta seară și-au împlinit un vis.

Vor construi școala mult visată pentruu copiii din Africa. Au strans aproape 200.000 de lei. Andreea şi Cătălin au demonstrat că legătura frate-sora nu poate fi comparată cu nimic.Însă bilele roşii urmează să le ia o parte din agoniseală. Cât? Asta ţine doar de noroc. Stați să vedeți.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe