Antena Căutare

Formează o familie fericită și o echipă puternică. Elena și Marius, doi bucureșteni ambițioși, față în față cu șansa vieții lor. Luptă să-i asigure un viitor frumos fiicei, după ce ei nu vor mai fi

Elena și Marius sunt o familie fericită, după cum chiar ei susţin cu toată inima. S-au cunoscut acum 10 ani şi la doar un an după întâlnirea care avea să le schimba viaţa, cei doi s-au şi căsătorit.

Elena și Marius sunt o familie fericită, după cum chiar ei susţin cu toată inima. S-au cunoscut acum 10 ani şi la doar un an după întâlnirea care avea să le schimba viaţa, cei doi s-au şi căsătorit.

Au venit în concurs pentru fetiţa lor, să scape de ratele care îi copleşesc şi saq îi ofere un viitor bună, după ce ei nu vor mai fi. Ea este contabila, iar el este mecanic şi are un service auto. Se completează perfect şi se citeşte cu ochiul liber că se iubesc.

Râd mult împreună, îi leagă aceeaşi pasiune pentru pescuit şi au încredere că experienţa Elenei în contabilitate îi va ajuta să aibă mână bună, în această seară.

Marius și Elena s-au împrietenit cu zidul, de la prima întâlnire. I-au cântat și bine au făcut: "Zidului îi place v... Final de joc neașteptat: ultimele bile de pe Marele Zid au decis soarta concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x