The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

„Hai, baby, am încredere în tine”! Bogdan își pune speranța în noroc și în soția sa pentru a aduna banii necesari realizării visului lor

 

Soții Tănase au venit la „The Wall” pentru a lupta împreună nu pentru ei, ci pentru un vis extrem de nobil: acela de a avea resursele necesare să ajute copiii săraci care nu au un acoperiș deasupra capului.

Bogdan a ajuns cu mari emoții la cea de-a treia rundă a emisiunii „The Wall”, acolo unde, cu fiecare bilp lansată, speră că va aduna câștiguri substanțiale pentru a-și îndeplini visul.

Înrebările i-au pus pe soți în dificultate, dar speranța și legătura puternică dintre ei parcă i-a făcut să depășească orice obstacol. 

„Hai, baby, am încredere în tine”, a zis concurentul bazându-se pe răspunsurile corecte ale soției sale.

Bilele au căzut, aducând atât câștiguri, cât și pierderi pentru familia Tănase. Totuși, optimismul l-a făcut pe Bogdan să facă față situației, chiar dacă jocul devine tot mai greu!

„El ne-a dat, el ne-a luat. Cu 0 lei am venit la mine, cu 0 lei am rămas și acum”, a zis Bogdan văzând că bilele roșii l-au lăsat fără niciun leu.

Vor reuși soții Tănase să adune o sumă cât mai mare pentru a-și vedea visul realizat, acela de a avea resursele necesare pentru a construi o casă copiilor săraci?

 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe