The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

În această seară, la ,,The Wall - Marele Zid": Doi frați încearcă să schimbe viitorul copiilor orfani din Africa

 
+2 click pentru
galerie

Frații Andreea și Cătălin Mocanu vor intra în această seară de la ora 20:00 în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”. 

Andreea este președintele unei asociații de tineret, iar fratele său Cătălin este inginer topograf, dar o ajută și pe sora sa în activitatea ONG-ului pe care îl aceasta îl coordonează atât în România, cât și în Kenya. ”Copiii din Africa locuiesc în condiții extreme, mulți nu au posibilitatea să meargă la școală, unii merg zilnic zeci de kilometric doar ca să aibă apă. Sunt copii care nu au mâncare cu zilele sau sunt abuzați de familiile lor. De unii m-am atașat atât de mult că îmi sunt ca o familie”, povestește Andreea, care este susținută în tot ceea ce face de Cătălin. Tocmai de aceea, cei doi speră că vor ieși învingători din confruntarea cu Marele Zid.

”Noi am început o campanie de strângere de fonduri, dar este nevoie și de alte surse de venit pentru a putea face o școală pentru copiii din cea mai mare mahala din Africa. Pentru mine, copiii sunt o șansă la un viitor mai bun”, povestește Andreea cu lacrimi în ochi.

În seara aceasta de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor urmări jocul celor doi frați care formează o echipă formidabilă. Plini de emoție în fața Marelui Zid, rămâne de văzut dacă Andreea și Cătălin Mocanu vor reuși să îl și cucerească diseară într-o nouă ediție a show-ului fenomen care schimbă vieți ,,The Wall- Marele Zid”.

 

 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe