Antena Căutare

În această seară, la ,,The Wall - Marele Zid", doi soți fac echipă pentru fiul lor bolnav

Octavian și Anda Pița vor intra în această seară de la ora 20:00 în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”. Cei doi soți, care fac o echipă bună în orice fac împreună, speră ca în această seară să îi asigure fiului lor, Cristian, banii necesari pentru continuarea tratamentului pentru autism.

Octavian și Anda Pița vor intra în această seară de la ora 20:00 în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”. Cei doi soți, care fac o echipă bună în orice fac împreună, speră ca în această seară să îi asigure fiului lor, Cristian, banii necesari pentru continuarea tratamentului pentru autism.

Căsătoriți de 16 ani, Octavian și Anda Pița au împreună doi copii pentru care și-au schimbat viețile fără să stea pe gânduri, de câte ori a fost nevoie. ”Ne-am dorit mereu doi copii, iar Dumnezeu ni i-a dăruit când am vrut și am fost foarte fericiți, iar pe plan profesional eram împliniți. A fost un moment de plus maxim, în care totul ne mergea perfect, până când, într-o zi, Cristian a fost diagnosticat cu tulburare pervazivă de dezvoltare din spectrul autismului. S-a prăbușit totul peste noi, din toată fericirea pe care o aveam am simțit că am pierdut tot, dar nu am avut timp să ne plângem de milă”, a povestit Anda.

Ca urmare, soții Pița și-au schimbat viețile și carierele pentru a se asigura că le pot oferi celor doi copii tot ce au nevoie și, mai ales, că fiul lor poate beneficia de îngrijirea adecvată, în condițiile în care tratamentele sale costă 1.500 de lei lunar. Inițial, Octavian s-a angajat ca pilot de elicopter la o companie privată, unde câștiga mai mulți bani, dar unde și orele de lucru erau mai multe, iar uneori a fost plecat săptămâni la rând, doar cu scurte pauze în care venea acasă.

”Cristian are în continuare nevoie de sprijinul nostru. De aceea m-am întors acum în țară, mi-am dat seama că este foarte important să fiu aproape de el”, a povestit Octavian, iar Anda a fost de aceeași părere. Ca urmare, a renunțat la serviciul său de economist și a dezvoltat o mai veche pasiune a sa, aceea de a face galerii de perdele. ”Este o nișă, eu am simțit nevoia să vin cu ceva nou pe piață, cu galerii de draperii mai colorate”, povestește Anda.

În seara aceasta de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor urmări jocul celor doi soți care formează o echipă formidabilă. Hotărâți să se și distreze în fața Marelui Zid, rămâne de văzut dacă Octavian și Anca vor reuși să îl și cucerească diseară într-o nouă ediție a show-ului fenomen care schimbă vieți ,,The Wall- Marele Zid”.

Participarea la ”The Wall- Marele Zid”, primul pas spre îndeplinirea visului de a-și întemeia o familie... O poveste de viață plină de emoții în fața Marelui Zid. Anda și Octavian, gata să escaladeze provocarea de... 12 metri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x