Antena Căutare

În seara aceasta la ,,The Wall- Marele Zid”, Valentin Butnaru pus în postura de concurent la Marele Zid

Cătalin și Cristian sunt doi coechipieri dezinvolți și hotărâți ce vor cuceri publicul cu energia lor încă de la intrarea în platoul ,,The Wall- Marele Zid”.

Cătalin și Cristian sunt doi coechipieri dezinvolți și hotărâți ce vor cuceri publicul cu energia lor încă de la intrarea în platoul ,,The Wall- Marele Zid”.

În această seară de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unei aventuri imprevizibile, în care prezentatorul Valentin Butnaru va ocupa pentru câteva minute locul unui concurent. Cei doi prieteni îl vor lua prin surprindere înainte de începerea primei probe, iar reacția moderatorului va descrie întru totul tensiunea generată de competiția Marelui Zid: ,,trebuie să vă recunosc că am avut foarte mari emoții”, declară acesta cu zâmbetul pe buze.

Tot diseară, cei din fața micilor ecrane vor afla povestea unor indivizi ambițioși, care au reușit în tot ce și-au propus până în acest moment. Tocmai din acest motiv s-au înscris în această aventură, convinși că stăpânirea de sine și cunoștințele pe care le au îi vor ajuta să cucerească zidul.

S-au cunoscut acum patru ani și din acel moment au lucrat umăr lângă umăr pentru comunitate. Cătălin și Cristi sunt angajați ai Asociației Partida Romilor și ajută la implementarea programelor de asumare a identității în domeniul tinerilor. Prin consiliere, prin promovarea voluntariatului, sau prin organizarea de traininguri, cei doi prieteni sunt convinși că pot oferi celor la început de drum o lecție despre importanța educației, dar și un imbold către a-și atinge cele mai mărețe obiective: ,,știm că școala este singura salvare”, mărturisesc aceștia.

Ediția de diseară va surprinde din primul moment, iar parcursul în competiție al celor doi prieteni va reface un traseu fulminant, plin de surprize. Cătălin și Cristi își doresc ca în seara aceasta să se obișnuiască cu publicul, cu platoul, dar să joace și de aceeași parte cu Marele Zid, pe care sunt determinați să îl cucerească. Dacă vor reuși sau nu, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu ora 20:00, într-o nouă confruntare ,,The Wall- Marele Zid”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x