Antena Căutare

Începutul e întotdeauna plin de emoții. „Căderea liberă” e mereu spectaculoasă, iar Anteea și Marian dovedesc că sunt un cuplu solid!

Când sunt împreună totul trece mai repede, totul e mai ușor. Cei doi iubiți se completează de parcă ar fi împreună de-o viață, iar prima probă e mereu spectaculoasă și plină de emoții. Ai nevoie de îndemânare, inspirație și mai ales de cunoștință

Când sunt împreună totul trece mai repede, totul e mai ușor. Cei doi iubiți se completează de parcă ar fi împreună de-o viață, iar prima probă e mereu spectaculoasă și plină de emoții. Ai nevoie de îndemânare, inspirație și mai ales de cunoștințe.

Concurenții se descurcă așa cum trebuie să o facă un cuplu și rezultatele nu se lasă așteptate. Evident, emoțiile nu lipsesc pentru că până la aflarea răspunsurilor corecte nimeni nu știe care va fi deznodământul probei.

Îmblânzirea bilelor. A doua probă e mereu tensionată. Izolarea creează panică, bucurie, fericire!... Tensiunea atinge cote maxime. Marele Zid te provoacă să iei cele mai grele decizii, dar atunci când ai încredere în pers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x