The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Lacrimi de bucurie și un nou început, la „Marele Zid”! Soții Ursachi au trăit un adevărat carusel de emoții la „The Wall”!

 

Andreea și Cătălin Ursachi au trăit un adevărat carusel de emoții în încercarea lor de a cuceri „Marele Zid”! La final, cei doi au ieșit învingători!

Sunt doi tineri optimiști care speră să aibă o familie frumoasă, fără lipsuri. Și-au dorit să obțină un premiu cu care să își vadă visul devenit realitate: acela de a-și construi o casă suficient de mare pentru o nouă familie extinsă.

Ea a studiat dreptul cu bursă de studii în Franța, iar acum este jurist. Capacitatea de analiză și determinarea în luarea deciziilor au ajutat-o mult pe Andreea să ia deciziile bune.

Fire extrem de atentă, mai ales datorită meseriei de pompier ISU Prahova, Cătălin și-a unit forțele cu soția sa și împreună au demonstrat că iubirea și telepatia dintre ei îi poate face învingători chiar și în cele mai dificile situații!

În fața „Marelui Zid”, soția sa a adunat suma de 74.899 lei. Pompier de meserie și o fire calculată, bărbatul a ales siguranța în locul riscului și a ales să semneze contractul și să plece acasă cu 43.363 lei.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe