Antena Căutare

Lacrimi și zâmbete în fața Marelui Zid! Mihaela și Johnny Mălăin au plecat optimiști, chiar dacă norocul nu le-a surâs

Mihaela și Johnny Mălăin au avut în ediția de aseară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” un parcurs cel puțin emoționant, în care zâmbetele și lacrimile s-au alternat către verdictul fulminant.

Mihaela și Johnny Mălăin au avut în ediția de aseară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” un parcurs cel puțin emoționant, în care zâmbetele și lacrimile s-au alternat către verdictul fulminant.

Au intrat în competiție pentru fiul lor care suferă de autism și marele premiu le-ar fi dat șansa să îl trateze într-un centru specializat. Cu toate acestea, zidul nu a fost cucerit și au plecat acasă fără câștig.

Alegerile lor în competiție s-au bazat pe încrederea pe care o au unul în celălalt. Johnny a fost cel care a jucat din camera de izolare, iar Mihaela și-a adaptat jocul strategic din platou în funcție de răspunsurile lui.

A dublat, a triplat și și-a asumat toate riscurile posibile pentru a face din această experiență o aventură de neuitat. Au pornit „de la 0 în picioarele goale” cu mult optimism și degajare, căci Marele Zid părea să le fie preten. Totuși, parcursul a luat o turnură neașteptată și toți banii din platou au fost pierduți, chiar înainte de lansarea bilelor roșii finale.

Nici în momentul în care suma din platou indica „0 lei” concurenta nu a vrut să considere lupta încheiată. Întors în platou Johnny a aflat că singurul câștig cu care puteau pleca acasă ar fi fost de 26.994 lei- valoarea contractului. Alegerea de a-l anula și a paria pe necunoscut nu le-a adus vreun câștig; așadar au plecat acasă fără premiu, dar cu același optimism ce îi caracterizează.

Familia Mălăin a trăit cea mai emoționantă experiență în platoul emisiunii și a demonstrat că încrederea în coechipier trebuie să nu fie zdruncinată nici în momentul în care Marele Zid afișează suma de „0 lei”. Parcursul în competiție este o ,,Cădere liberă”, iar verdictul unul total imprevizibil.

Aceleași emoții le vor trăi și concurenții din seara aceasta, în cea de-a cincea ediție a show-ului fenomen ,,The Wall- Marele Zid”, difuzat de la ora 20:00, doar pe Antena 1!

De la extaz la agonie, dar cu zâmbetul pe buze! Dragostea familiei, marea avere a Mihaelei și a lui Johnny: "Am câș... Un test al prieteniei adevărate în fața Marelui Zid! Vor reuși să își împlinească visul de a cumpără bilet către Polul N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x