Antena Căutare

Mama, în camera de izolare, fiica, în fața zidului. Lenuța și Marina Buraga au adunat o sumă cu șase cifre

Mama, în camera de izolare, fiica, în fața zidului. În cea de-a doua probă, Lenuța și Marina Buraga au câștigat suma de 166.855 de lei.

Mama, în camera de izolare, fiica, în fața zidului. În cea de-a doua probă, Lenuța și Marina Buraga au câștigat suma de 166.855 de lei.

Cadere liberă și 9.501 de lei de la Marele Zid! După prima probă, Lenuța și Marina Buraga sunt pe drumul cel bun... Emoții în fața Marelui Zid! Marina a semnat contractul și a făcut primul pas pentru a-i îndeplini visul mamei sale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x