The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Mamă și fiică, în fața unui mare vis! "Am ajuns la această idee după ce în primăvară am fost diagnosticată cu cancer de col uterin!"

 

Lenuța și Marina Buraga, care sunt mamă și fiică, iar legătura dintre ele este indestructibilă. Au o chimie aparte, iar motivul pentru care au decis să vină în fața Marelui Zid este unul extrem de important pentru amândouă.

După părinții i-au oferit tot sprijinul, acum este rândul Marinei să își susțină mama pentru a-și îndeplini un vis.

În timp ce mama este cea visătoare, Marina este cea care rămâne cu picioarele pe pământ. A studiat în Anglia, ca să aibă ocazia de a cunoaște mai multe culturi, iar părinții au făcut multe sacrificii pentru a-i îndeplini acest vis. ”S-au tăiat de pe listă concediile, hainele. E încă tânără și la început de drum, dar noi avem încredere că va reuși să facă ceea ce își dorește și va performa. Sacrificiile nu ni se mai par atât de mari acum când vedem ce a realizat”, spune Lenuța mândră de fiica sa, care a călătorit ca voluntar în mai multe zone din întreaga lume.

”Eu nu mă simt cel mai bun copil din lume și aș vrea să fac mai mult, să îi fac mândri de mine”, spune Marina, care speră că într-o zi va putea să își sprijine la rândul său părinții și, mai ales, își dorește să o ajute pe mama sa să își îndeplinească visul de a deschide un centru de nutriție, asta după ce Lenuța a fost diagnosticată recent cu cancer de col uterin.

Lenuța a investit timp în acest domeniu după ce a trecut la rândul său printr-o experiență dificilă. ”Am ajuns la această idee după ce în primăvară am fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Mi s-a recomandat să fac operație, dar eu am luat-o pe calea pe care am considerat-o eu – mâncare bio, deconectare – iar acum sunt bine, analizele sunt bune. Sunt un exemplu viu că se poate”.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe