Antena Căutare

Marius și Elena s-au împrietenit cu zidul, de la prima întâlnire. I-au cântat și bine au făcut: "Zidului îi place vocea ta"

Au pornit bine, iar bilele verzi au fost cele mai bune prietene ale lor. Zidul nu a fost zgârcit deloc cu Elena şi Cătălin. După "Căderea liberă" au reu;sit să strângă 9.610 lei.

Au pornit bine, iar bilele verzi au fost cele mai bune prietene ale lor. Zidul nu a fost zgârcit deloc cu Elena şi Marius. După "Căderea liberă" au reușit să strângă 9.820 lei.

S-a lăsat cu cântec şi voie bună, iar când credeau că lucurile nu au cum să meargă mai bine de atât, zidul s-a răzgândit şi le-a mai luat din agoniseală. Chiar şi aşa, pentru început, cei doi bucureşteni au un start bun.

Ce se va întâmpla după ce Marius va pleca la izolare, rămâne de văzut.

"Conexiunea dintre voi este fenomenală". Zidul le-a luat tot, dar surpriza a fost colosală: "Ai văzut ce ... Formează o familie fericită și o echipă puternică. Elena și Marius, doi bucureșteni ambițioși, față în față cu șansa vie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x