Antena Căutare

Mihaela, față în față cu zidul care îi poate schimba viața fiului ei. L-a atacat în forță: "Dragul meu, în seara asta, doar eu am voie să port roșu"

Sigură pe ea şi cu un zâmbet mare pe chip, Mihaela speră în fiecare bilă pe care o lansează. Începutul celei de-a doua runde a avut o semnificaţie specială.

Sigură pe ea şi cu un zâmbet mare pe chip, Mihaela speră în fiecare bilă pe care o lansează. Începutul celei de-a doua runde a avut o semnificaţie specială.

"Aşa cum totul în viaţa noastră a plecat de la ceva mic, mic de tot, voi începe cu unu". Iar ce a urmat a dat sens prezenţei sale, în această seară, alături de Johnny, în platoul The Wall. "A doua bilă o voi pune lângă. Doi, pentru că 12 este ziua de naştere a lui Teo şi seara asta este despre el".

După ”Căderea liberă”, adică prima rundă din ”The Wall”, concurenții s-au despărți. Mihaela a rămas în fața Zidului, iar Johnny a preluat ”camera de izolare”, unde nu vede, nu aude. Totul se bazează pe încredere și pe telepatie.

Au adunat suma de 33.613 RON, însă cei doi sunt nevoiți, acum, să se bazeze pe feeling. Îi va ajuta oare depărtarea?

De mână, împreună, în "cădere liberă" spre fericire. Mihaela și Johnny au pornit cu pași mici și mult umor spr... De la extaz la agonie, dar cu zâmbetul pe buze! Dragostea familiei, marea avere a Mihaelei și a lui Johnny: "Am câș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x