Antena Căutare

Nu au cucerit „Marele Zid”, dar ne-au demonstrat că iubirea învinge totul! Soții Mișa sunt de un optimism incurabil!

A fost o seară plină de emoții la emisiunea „The Wall”! Soții Mișa au făcut tot posibilul pentru a aduna cât mai mulți bani!

A fost o seară plină de emoții la emisiunea „The Wall”! Soții Mișa au făcut tot posibilul pentru a aduna cât mai mulți bani!

Visul lor este acela de a termina de construit casa visurilor pentru cei trei copii ai lor. Miza este mare, fiindcă nu este ușor să ajungi părinte de tripleți!

32.873 este suma garantată de pe contract. În platou, Nicole a fost parcă urmărită de ghinion și bilele roșii au lăsat-o fără niciun leu.

„M-am bucurat de moment, deși trebuie să recunosc că a fost foarte stresant”, a zis Costin revenind în platou.

Emoții uriașe și situații complet neașteptate la „The Wall”! Nicole a demonstrat că nimic nu se poate depăși fără optimi... Deznodământ total neașteptat pentru Nicole și Costin! Cei doi concurenți au trecut de la extaz la agonie, dar mereu cu z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x