The Wall Marele Zid

SEZONUL 2 | MIERCURI, JOI | ora 22.15

O „cădere liberă” norocoasă și un venit garantat surprinzător de mare! Andreea înfruntă „Marele Zid” cu multă încredere! „Merg pe risc”

 

Soții Ursachi și-au învins emoțiile și au avut parte de o primă confruntare cu „Marele Zid”! 

Prima probă pare să se fi desfășurat sub semnul norocului, căci cei doi au avut parte de o „cădere liberă” ce le-a adus o sumă garantată de 23.363 lei!

Andreea (și cu fetița din burtică) au rămas să înfrute „Marele Zid”, iar soțul (fiindcă este calm și analitic) a mers la camera de izolare.

Confruntarea de la „The Wall” nu va fi una ușoară, dar nici imposibilă! Bilă după bilă, Andreea va face tot posibilul pentru a strânge o sumă cât mai mare, pentru ca ei să își facă o casă perfectă!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI