Antena Căutare

O „cădere liberă” norocoasă și un vis ce pare tot mai aproape de realizare! Corina și Mircea continuă lupta la „The Wall”

Corina și Mircea Zamfir au venit la „The Wall” ca să-l cucerească, în demersul lor de-a a-și vedea visul împlinit!

Corina și Mircea Zamfir au venit la „The Wall” ca să-l cucerească, în demersul lor de-a a-și vedea visul împlinit!

Cu posibila sumă câștigată, soții Zamfir vor să construiască un orfelinat, în care copiii abandonați să găsească căminul ce le lipsește.

Sunt ambițioși peste măsură și asta le-a adus numeroase premii în cadrul competițiilor sportive. Dar oare vor reuși să facă o echipă suficient de bună pentru a cuceri „Marele Zid”?

Încrederea și norocul vor fi așii lor din mânecă!

Prima rundă a început în mod promițător, fiindcă cei doi au avut răspuns la fiecare întrebare cu care „Marele Zid” i-a înfruntat!

A fost o „cădere liberă” norocoasă, ce le-a adus inițial suma de 9314 lei!

Atunci când emoțiile din fața Marelui Zid te copleșesc mai ceva ca o participare la Mondiale. Corina și Mircea luptă pen... Runda a doua a fost un dans între agonie și extaz pentru soții Zamfir! Cei doi concurenți se ambiționează să câștige!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x