O stewardesă şi un salvator de vieţi, obişnuiţi cu situaţii-limită, vor confrunta Zidul! Sunt o echipă zi de zi!

O familie frumoasă a ajuns pe platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” şi în această seară vor încerca să facă imposibilul, posibil.

O familie frumoasă a ajuns pe platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” şi în această seară vor încerca să facă imposibilul, posibil.

Oana și Nicolae Stavre sunt o echipă și în viața de zi cu zi, fiind căsătoriți de mai bine de trei ani. Ea este însoțitoare de zbor și se hrănește cu zâmbetul și optimismul oamenilor cu care lucrează, fiind familiarizată și cu situațiile limită în care trebuie să găsească soluții contra timp. În mod evident, acest lucru constituie un avantaj imens în confruntarea Marelui Zid, însă concurenta se va baza în această seară pe alt atu.

Soțul său, Niculae este un exemplu de ambiție și generozitate, fiind inițiatorul unui proiect menit să salveze vieți. Ideea sa a plecat din dorința de a le oferi o șansă oamenilor care intră în stop cardio-respirator și a reușit cu multă determinare să înființeze primul sistem de defibrilatoare externe automate din Europa de Est, ce sunt conectate cu numărul de urgență 112. Sunt instalate în locurile publice de maximă circulație și folosite în primele minute critice, aparatele măresc șansele de supraviețuire a celui afectat cu peste 80%.

Ultimele știri