Antena Căutare

Oana şi Mihai au început bine la prima probă - "Cădere liberă" - 14 131 RON

Întrebare după întrebare, Oana și Miahi de la The Wall-Marele Zid au dat tot ce au avut mai bun pentru a răspunde corect și pentru a aduna, încă de la început, o sumă cât mai mare de bani.

Oana şi Mihai au început bine la prima probă - "Cădere liberă" - 14 131 RON
O familie modernă

Întrebările nu pare că le-a pus mari probleme, iar asta o dovedește rapiditatea cu care au reușit să răspundă la provocări!

Trei bile, șapte poziții și o înălțime de 12 metri. Oana și Miahi au început lupta cu întrebările de la The Wall- Marele Zid și au obținut un câștig de 14 131 RON în "Cădere liberă".

„Suntem o familie de weekend, de vineri până duminică ne petrecem timpul împreună”. Cei doi au o fată de 17 ani, își petrec fiecare sfârșit de săptămână unul lângă celălalt și după aceea fiecare revine la familia sa.

The Wall. Oana și Mihai, un cuplu modern, "o familie de weeked" luptă pentru a oferi fiicei lor o casă!... Oana şi Mihai Tugearu au luat decizia înţeleaptă! Zidul i-a adus pe zero, dar au ales contractul de 19 131 RON!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x