The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Pentru a-și câștiga pâinea, sunt mai mereu departe de copii! Zoltan și Mihaela își doresc de la Marele Zid timp pentru cele două fetițe ale lor

 

Zoltan și Mihaela Farcaș sunt concurenții care au păsit în platoul show-ului ”The Wall- Marele Zid” cu multă speranță,dar mai ales cu o mare dorință: aceea de a reuși să câștige timp mai mult pentru a-l petrece cu cele două minunate fetițe pe care le au, Alexa și Andra.

Mihaela și Zoli sunt din Oradea și formează un cuplu de mai bine de 13 ani. Cei doi au poveste foarte interesantă, după cum chiar ei mărturisesc. S-au cunoscut pe vremea când lucrau împreună, ea erambarmaniță, iar el era șeful ei. Au simțit încă de la început că între ei există o chimie și au dat frâu liber sentimentelor. Acum sunt fericiți că la momentul respectiv și-au ascultat inima pentru că au întemeiat o frumoasă familie și au două fetițe minunate, Alexa și Andra, pe care le iubesc enorm.

Pentru că Zoli și Mihaela au încercat să pună bazele propriei afaceri, munca le ocupă aproape tot timpul și nu le mai rămâne vreme și pentru cele două copile.  Ei spun că asta este marea lor speranță și visul cu care au venit în fața Marelui Zid, să reușească să aibă mai mult timp pentru fetițele lor.

”Ne-am dori din suflet să avem mai mult timp pentru ele, este vârsta la care au cel mai mult nevoie de noi. Un alt vis al nostru este să le ducem la Disneyland. Dacă ne ajută Marele Zid, am vrea să cumpărăm timp pentru copii”, spun cei doi concurenți plini de speranță.

Ce le rezervă Marele Zid? Rămâne de văzut dacă visul lor poate deveni realitate, la "The Wall"!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe