Antena Căutare

Poveste emoționată și un câștig generos la The Wall-Marele Zid! Denisa și Alina au fost victorioase: „Copiii cu autism sunt precum fluturii cu aripi strânse”

Alina Ştefan şi Denisa Gavrilă sunt prietene din copilărie şi vor să-l ajute pe copilul Denisei, Andreas, care suferă de autism. Ce noroc vor avea la „The Wall-Marele Zid”?

Se spune că destinele se schimbă la The Wall-Marele Zid și de acest lucru au vrut să se convingă și cele două prietene, pentru care visul de a-l face bine pe Andreas le-a dat mult optimism și curaj.

După prima probă, numită „Cădere liberă”, cele două au câștigat suma de 14.101 RON:

Emoțiile au fost mari și ambele concurente au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a răspunde corect la cât mai multe întrebări:

Suma de pe Zid a fost, la final, cea de 25.011 RON. Decizia de-a semna contractul le-a adus suma de 24.101 RON. Diferența nu a fost mare, iar cele două au fost mai mult decât fericite după experiența de la The Wall-Marele Zid!

O decizie inspirată și o nouă speranță pentru Andreas! Alina Ştefan şi Denisa Gavrilă au câștigat 24.101 RON la The Wall...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x