The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Premii în valoare de 122.633 lei la prima ediție a emisiunii The Wall - Marele Zid

 
+3 click pentru
galerie

Aseară s-a dat startul emisiunii fenomen difuzată de Antena 1 ce i-a făcut pe telespectatori să treacă prin emoții greu de imaginat! Seara s-a desfășurat sub forma unui carusel de emoții, în care concurenții au trecut prin cele mai diferite stări în încercarea de a cuceri Marele Zid. Laura Epuraș și Alexandru Daniel Maria au fost primii candidați la șansa de a-și schimba viața, iar destinul le-a surâs, căci la finalul serii au plecat triumfători cu suma de 122.633 de lei!

Primele întrebări ale quiz show-ului  au fost o suită destul de norocoasă, astfel încât concurenții au reușit să obțină 12.532 lei. După ce au stabilit că Daniel este persoana care va intra la camera de izolare, Laura a rămas în fața zidului impresionant și a încercat să-și construiască strategia în funcție de întrebări, dar și de parcursul bilelor. A dublat, a triplat și a mers până la capăt cu fiecare decizie, sperând că în camera cealaltă cel mai bun prieten al ei va face la fel. Răspunsurile corecte din camera de izolare le-au mărit suma garantată la 37.532 lei, cea din platou ajungând la 122.633 lei. Decizia a fost în mâinile lui Daniel: semnarea contractului le-ar fi adus suma din prima etapă, iar anularea lui i-ar fi trimis acasă cu un câștig de trei ori mai mare! Finalul a fost unul cât se poate de fericit, deoarece anularea contractului le-a garantat un câștig în valoare de 122.633 lei și șansa de a-și schimba viața.

Parcursul tensionat al show-ului i-a marcat pe concurenți: ,,a fost o experiență unică, eram convinși că ne vom împlini visul!”. Laura și Daniel au făcut un pact înainte de a intra în platou, să riște până la capăt, însă emoțiile și bilele roșii ce cădeau pe sume considerabile i-au făcut să aibă dubii în ceea ce privește semnarea contractului. Cu toate acestea, jandarmul nu a încălcat promisiunea făcută și l-a rupt, în ciuda faptului că nu era sigur de răspunsurile pe care le-a dat în camera de izolare: ,,nu am mai avut aceste emoții de când am cerut-o pe soția mea în casătorie!”, mărturisește acesta.

Emisiunea The Wall- Marele Zid este difuzată în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, pe Antena 1.

 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe