Antena Căutare

Runda a doua a fost o provocare de zile mari chiar și pentru un baschetbalist obișnuit cu emoțiile! „Să pup bila! Asta e pentru LeBron James, să aducă noroc”

Mircea a făcut tot posibilul pentru a aduna câștiguri cât mai mari pentru a-și îndeplini visul pe care îl are împreună cu prietenul său, Bogdan.

Mircea a făcut tot posibilul pentru a aduna câștiguri cât mai mari pentru a-și îndeplini visul pe care îl are împreună cu prietenul său, Bogdan.

Concurentul a ajuns cu mari emoții la cea de-a doua rundă a emisiunii „The Wall”, acolo unde, cu fiecare bilă lansată, a sperat că va aduna câștiguri substanțiale pentru a-și îndeplini visul.

Întrebările i-au pus pe cei doi buni prieteni în dificultate, dar speranța și legătura puternică dintre ei parcă i-a făcut să depășească orice obstacol!

„Să pup bila! Asta e pentru LeBron James, să aducă noroc”, a zis Mircea plin de emoții.

Bilele au căzut, aducând atât câștiguri, cât și pierderi pentru cei doi tovarăși. Totuși, optimismul l-a făcut pe Mircea să facă față situației, chiar dacă jocul devine tot mai greu! Bobby (Bogdan) va alege oare răspunsurile corecte?

Rămâne de văzut dacă „Marele Zid” le va purta noroc și îi va trimite acasă cu banii de care au nevoie pentru a pregăti copiii talentați să ajungă baschetbaliști de top!

Prima probă a demonstrat că încrederea este totul pentru Bogdan și Mircea! Cei doi prieteni au ajuns cu un pas mai aproa... „Zidul ți-a dat, Zidul ți-a luat” Mircea trece prin emoții cumplite atunci când începe să piardă din câștigurile acumula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x